(0)
(0)
(0)
Jura service en onderhoud in Flevoland

Jura Service & Onderhoud

Jarenlang perfecte koffie

Met een JURA volautomatisch koffiezetapparaat kiest u voor gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid. Naast de modernste elektronica is de machine ook voorzien van een mechanisch gedeelte. Daarom heeft uw JURA koffiemachine onderhoud en service nodig. Zo geniet u jarenlang elke dag van een perfect kopje koffie, espresso, cappuccino of andere koffiespecialiteiten zoals ristretto en latte macchiato.

Jura denkt voor u na

Jura koffiemachines bevatten geavanceerde electronica die alle gebeurtenissen registreren. Wanneer nodig zal het apparaat u via het display, middels tekst of duidelijke symbolen, informeren over uit te voeren handelingen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer het nodig is water of koffiebonen bij te vullen. Uit te voeren klein onderhoud zoals het vervangen van het Claris waterfilter of een benodigde reinigings- of ontkalkingsbeurt wordt eveneens op het display aangegeven.

De electronica registreert ook het aantal keren dat u koffie heeft gezet. De teller kan via het display worden uitgelezen. Wanneer het tijd is voor een servicebeurt wordt in het display niet aangegeven. Met een interval van 5.000 tot 7.000 koppen is dit meestal wel noodzakelijk.

Klein onderhoud

Klein onderhoud is eenvoudig door uzelf uit te voeren. Wanneer het display vermeldt APPARAAT REINIGEN, APPARAAT VERKALKT of FILTER WISSELEN dan wijst de gebruikshandleiding u stap voor stap de weg.

Houdt uw machine goed schoon. Wanneer de afvalbak wordt geleegd, reinig deze dan ook en kijk in de machine of er niets is naast gevallen. Wanneer u dit regelmatig doet verkleint u de kans op mogelijke storingen.

Preventief onderhoud (servicebeurt)

Zolang de machine goed functioneert en de kwaliteit van de koffie voeldoet aan uw normen heeft de koffiemachine nog geen onderhoudsbeurt nodig. Wilt u echter langdurig plezier hebben van uw Jura espressomachine, dan is het aan te raden elke twee à drie jaar, of elke 5.000 tot 7.000 cycli, een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. U kunt daarvoor tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Onderhoudsbeurten vallen buiten de standaard garantievoorwaarden.

Multitec kiest ervoor om voor onderhoud geen standaard tarieven te hanteren. Liever geven wij u vooraf een prijsopgave die is gebaseerd op de leeftijd en staat van uw koffiemachine. Zo betaalt u nooit teveel.

Hans Stecher verricht onderhoud aan een Jura koffiemachine in de werkplaats van Multitec