(0)
(0)
(0)
Jura Z-Serie

Jura Z-Serie

Perfecte koffiespecialiteiten

Met de koffiemachines uit de Z-Serie zet u koffie met een indrukwekkende kwaliteit. De boeiende ontwerpen uit deze serie zijn dankzij het TFT-kleurendisplay gemakkelijk te bedienen. Bijna geruisloos bereidt u de lekkerste koffie, espresso, latte machiato, cappucino en andere koffiespecialiteiten. Elke koffiespecialiteit is een traktatie die alle zintuigen prikkelt.

Op het gebied van innovaties is JURA absolute koploper. Jura liet zich voor de ontwikkeling van het pulserend extractieproces (P.E.P.©) inspireren door 's-wereld beste barista's. Ook u kunt dankzij deze technologie koffiespecialiteiten als ristretto en espresso in een nog nooit eerder vertoonde intensiteit en met een enorme verscheidenheid aan aroma’s bereiden.

Advies

De beste adviezen krijgt u altijd tijdens persoonlijk contact. Daarom kiezen wij ervoor de Jura koffiemachines uitsluitend in onze showroom te verkopen.

Wilt u weten welke koffiemachine het meest geschikt is voor u? Maak dan een afspraak met ons. Dat biedt u een aantal belangrijke voordelen.

  • U krijgt advies over de machine die het beste bij uw wensen past.
  • U krijgt uitleg over de werking van de machine, zodat u thuis zonder problemen direct van uw Jura espressoapparaat gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies over het instellen van uw koffiemachine, zodat u in staat bent uw koffie volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Neem contact op