(0)
(0)
(0)

Jura J-Serie

Compromisloos design

Bekroonde elegantie met een strak design en voorzien van innovatieve technologie. Eenvoudige intuïtieve bediening middels een Rotary Switch en een duidelijk TFT-scherm. De Aroma+ molen maalt twee keer zo snel, met behoud van het volle aroma. Dankzij de traploos in hoogte verstelbare cappucino-uitloop maakt u met één druk op de knop cappucino en latte machiato in glazen tot 153mm hoogte. De revolutionaire melkschuimtechnologie zorgt voor perfecte melkschuim op uw koffie.

Elke koffiespecialiteit wordt vers bereid, uit vers gemalen bonen, kopje voor kopje.

Resultaten 1 - 1 van 1

Advies

De beste adviezen krijgt u altijd tijdens persoonlijk contact. Daarom kiezen wij ervoor de Jura koffiemachines uitsluitend in onze showroom te verkopen.

Wilt u weten welke koffiemachine het meest geschikt is voor u? Maak dan een afspraak met ons. Dat biedt u een aantal belangrijke voordelen.

  • U krijgt advies over de machine die het beste bij uw wensen past.
  • U krijgt uitleg over de werking van de machine, zodat u thuis zonder problemen direct van uw Jura espressoapparaat gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies over het instellen van uw koffiemachine, zodat u in staat bent uw koffie volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Neem contact op