(0)
(0)
(0)
Jura ENA Serie

Jura ENA-Serie

Compact en elegant

De tweede generatie van de best verkochte JURA-koffiemachine zorgt voor een nieuwe dimensie in koffiebeleving: De Aroma Boost-functie zorgt voor een extra koffiekick. En met één druk op de knop kan de beste latte macchiato worden bereid, zonder dat het kopje verplaatst moet worden. Met één druk op de knop kan de beste latte macchiato worden bereid, zonder dat het kopje verplaatst moet worden. Het verleidelijke, vederlichte melkschuim wordt geproduceerd met behulp van de innovatieve fijnschuimtechnologie.

Advies

De beste adviezen krijgt u altijd tijdens persoonlijk contact. Daarom kiezen wij ervoor de Jura koffiemachines uitsluitend in onze showroom te verkopen.

Wilt u weten welke koffiemachine het meest geschikt is voor u? Maak dan een afspraak met ons. Dat biedt u een aantal belangrijke voordelen.

  • U krijgt advies over de machine die het beste bij uw wensen past.
  • U krijgt uitleg over de werking van de machine, zodat u thuis zonder problemen direct van uw Jura espressoapparaat gebruik kunt maken.
  • U krijgt advies over het instellen van uw koffiemachine, zodat u in staat bent uw koffie volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Neem contact op